Blog

Voorproefje

14:40, 02 februari 2015
pasta spinazie

Ik zeg er nog niet te veel over, alleen dat ik samen met Studio Daad, Fotografie Marijn Olslagers en Daan Olislagers met een supergaaf kookboek bezig ben. De recepten zijn (grotendeels) van mij en Daan. De styling en vormgeving is in handen van Studio Daad.
Als voorproefje hier een recept.

Verdeel over grote borden spinazie, gesneden witlof, rucola of wat je maar aan licht bittere saladesoorten in huis hebt. Verdeel er dun gesneden bleekselderie en lente-uitjes in ringetjes over, alsook licht geroosterde walnoten, knapperig gebakken reepjes bacon, blokjes avocado (als je die hebt) en ontpitte tomaat in stukjes. Maak met de staafmixer een dressing van 150 gram roquefort, 1,5 dl zachte olie. zoals arachide, 2 eetlepels witte wijnazijn, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel suiker, zout en peper. Druppel wat dressing over de salade. Dien meteen op met boerenbrood met gezouten boter. Meer is voor dit feestmaal niet nodig.

2011

2010

Nieuws

Nieuwe cursussen van start!

In het najaar start zowel de basiscursus Voor kinderen schrijven, als de vervolgcursus. Meld je snel aan, want vol = vol.

E-learning: leesbevordering

Voor E-wise ontwikkelde ik een nascholingscursus over leesbevordering voor leerkrachten in het basisonderwijs. Je kunt de cursus vanaf september volgen. Lees meer...

Drie keer raak!

Kijk, normaal ben je blij met één boek in een selectie, maar met drie titels in een top 25 staan, voelt wel heel bijzonder! Lees meer...

Haas is de stad

​Voor Kleuteruniversiteit maakte ik het project 'Haas in de stad' rondom alles waar je in een grote stad maar mee te maken kunt krijgen. Lees meer...