Blog

In de maak: een nieuw Haas-boek!

15:06, 15 december 2019
Haas

Het duurt misschien nog wel tot midzomer maar dan verschijnt er een nieuwe bundel met Haas-verhalen. De voorlopige titel is 'Haas redt het bos' en het wordt het meest actuele boek van Haas tot nu toe.
Er zijn tal van problemen waar de bosbewoners mee te maken krijgen. Met toerisme, afval, wildkampeerders, bomen die gekapt worden. De rust in het bos is ver te zoeken. De kopij had ik nog net in 2019 klaar, zodat binnenkort Gertie ermee aan de slag kan gaan. Ik verheug me nu al op haar prachtige tekeningen.
Wil je op de hoogte blijven van Haas? Klik dan op de knop 'Werken en spelen met Haas' en abonneer je op de nieuwsbrief!

2011

2010

Nieuws

Gave lesbrief!

Ben je dan van 'Haas redt het bos'? Gertie Jaquet en ik hebben voor uitgeverij Moon een fijne lesbrief met werkbladen gemaakt bij dit boek. Lees meer...

Productie

Sommige mensen hadden vakantie tijdens de lockdown. Nou ik niet! Lees meer...

Drie nieuwe boeken!

Wat een heerlijke zomer is dat, als er zomaar drie nieuwe boeken uitkomen! 'Stoere Steffie en de tijdmachine', 'Stoere Steffie en de stinkende stad' en een nieuw boek van Haas: 'Haas redt het bos'. Je leest er alles over onder boeken onder respectievelijk de rubriek 6+ en Haas.

Fake news

Fake! komt niet alleen uit in Rusland en Zuid-Korea, maar ook in Hongarije! Geen Fake news, echt waar.

Haas en zijn makers

We zijn er een hele tijd mee bezig geweest, maar daar is ie dan: een superleuk filmpje over de boeken van Haas. Lees meer...