Blog

Haas rules!

21:24, 14 mei 2020
Haas redt het bos

Haas is de lieveling van illustrator Gertie Jaquet en ondergetekende Annemarie Bon. We hebben samen al heel wat boeken gemaakt met Haas in de hoofdrol en ook hebben we veel lesmateriaal ontwikkeld. Voor Kleuteruniversiteit, maar ook voor onze fans. Zoek maar eens onder de knop 'Werken en spelen met Haas' hiernaast. We hebben zelfs een poppenkastvoorstelling rondom het boek 'Haas wil worteltjestaart'.
Deze zomer komt er weer een nieuw Haas-boek uit: 'Haas redt het bos'. Het is geschreven voor het corona-virus uitbrak, maar de thematiek is van alle tijden. We kijken erg naar dit boek uit.
Ben jij fan van Haas? Dan zijn eigen postzegels van Haas misschien ook iets voor jou?
postzegel
Kopieer deze illustratie, die Gertie Jaquet speciaal voor jou getekend heeft en upload hem bij Post.nl. Je kunt kiezen voor tien of honderd stuks.
En sorry, dat de afbeelding op zijn kop staat. Ik krijg hem niet gekeerd...

post

2011

2010

Nieuws

Productie

Sommige mensen hadden vakantie tijdens de lockdown. Nou ik niet! Lees meer...

Drie nieuwe boeken!

Wat een heerlijke zomer is dat, als er zomaar drie nieuwe boeken uitkomen! 'Stoere Steffie en de tijdmachine', 'Stoere Steffie en de stinkende stad' en een nieuw boek van Haas: 'Haas redt het bos'. Je leest er alles over onder boeken onder respectievelijk de rubriek 6+ en Haas.

Cursus Voor kinderen schrijven

Wil je weten wat er bij schrijven voor kinderen allemaal komt kijken en of je er zelf talent voor hebt? In september start ik weer met een nieuwe cursus. Lees meer...

Vers van de pers

Vers van de pers: Het zonnige zomerboek, een bundel met drie verhalen van mij. Twee Haas-verhalen en een zeemeerminnenverhaal.

Fake news

Fake! komt niet alleen uit in Rusland en Zuid-Korea, maar ook in Hongarije! Geen Fake news, echt waar.

Haas en zijn makers

We zijn er een hele tijd mee bezig geweest, maar daar is ie dan: een superleuk filmpje over de boeken van Haas. Lees meer...

Alle hens! is kerntitel

In oktober gaat de Kinderboekenweek weer van start. En toen. Over geschiedenis. Dat is het thema. Tof nieuws is dat Alle hens! kerntitel is. Lees meer...